POKERFINNKAMPEN 2018!

POKERFINNKAMPEN 2018!

Dags för årets pokerbatalj mellan Sverige och Finland, den 28/11 möts vi igen i Tallinn och korar den bästa spelaren och den bäste nationen i en ”friendly game of poker” set-up….

I år är vi inne i det 11:e året av denna kultförklarade turnering som har en annorlunda uppbyggnad. Dels är det en knock-out turnering där man får en bounty på varje spelare man slår ut dels är det en normal prispool och sist men inte minst man korar ett vinnande land genom att räkna ut antal bounties man har tagit av respektive land.

Sjukt kul upplägg och det brukar vevas rätt friskt i spelet. Det bjuds även på bra sidoaction och bra turrar runt omkring.

I år arrangerar dessutom PAF sin månatliga turnering samtidigt som PFK vilket innebär bra action från den lokala spelarbasen.

PokerEvent som arrangerar POKERFINNKAMPEN har paket för €1000 där 2 spelare spelar Main Event och delar på ett dubbelrum på Hilton, 2 nätter inkl. frukost.

Du kan kvala in dig hos olika klubbar runt om i landet och snart presenterar PokerEvent även sina online partners till eventet.

Mer info hittar du på www.pokerfinnkampen.com

Share This

1 comment

  1. www.youtube.com

    Hello! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to give it a look.
    I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and
    will be tweeting this to my followers! Exceptional blog and fantastic design.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 − nio =