Dax för Champions League kungen att kliva in i turneringen !

Dax för Champions League kungen att kliva in i turneringen !

Vi välkomnar Juventus och Ronaldo till ännu en Champions League-säsong och den här gången har italienarna satsat stenhårt för att gå hela vägen.

Först ut: Valencia på bortaplan. Gruppen är på förhand tuff.

Grupp H: Manchester United Young Boys Juventus Valencia Juventus har fått en bra start resultatmässigt med 4/4 vinster. Spelet i sig har väl hackat lite alldeles för många insläppta mål bakåt för att vara Juventus. Men det är också i början på säsongen med en ny världsstjärna i laget som tar mycket plats och det tar möjligtvis lite tid innan saker börjar klicka helt för Juventus.

Men det är som sagt 4/4 vinster och det finns egentligen inte mycket att klaga över. Positivt är i alla fall att CR7 till slut lyckades stänka dit sina första ligabaljor för Juventus två mål senast mot Sassuolo, som alltså gav laget tre poäng. Mycket viktigt för honom och framförallt Juventus att få igång portugisen. Ronaldo kan nu pusta ut och spela med mindre press.

När det vankas Champions League så är det alltid leverans på Ronaldo som gör sjukt mycket mål.

Ronaldos senaste säsonger:

2017/2018 – 15 mål

2016/2017 – 12 mål

2015/2016 – 16 mål

2014/2015 – 10 mål

‘2013/2014 – 17 mål

2012/2013 – 12 mål

Det är galet mycket mål men Ronaldo trivs riktigt bra i turneringen och förhoppningsvis lyckas han även i sin nya klubb. Valencia blir väl inget enkelt motstånd men samtidigt har spanjorerna varit riktigt usla inledningsvis den här säsongen. Finns inget gott att säga. En Ronaldo i form – ja då stänker han dit minst ett mål mot ett lag han känner till väl. Ronaldo har gjort 15 mål på sina18 möten med Valencia Mitt spel blir således att Ronaldo gör mål i matchen hittas för runt 2 ggr pengarna

Mr MrK

Share This

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 5 =