Kategorier
Nyheter Nyheter startsidan Poker

PARTYPOKER BLIR PARTNER TILL POKER-SM LIVE 2018!!

Mau:
PokerEvent är stolta att presentera en av de större sajterna som partner till PSML, kul att partypoker återigen satsar på svensk poker.

Deras commitment till årets SM är en av de större åtagandena som någon online aktör gör och det ska bli spännande att se hur många spelare dom får iväg till SM.
Dom har stor förståelse för svenska marknaden och teamet på partypoker vi har att göra med är vassa och mycket erfarna – deras kvalade spelare kommer att få en häftig upplevelse – helt klart!

Thomas Udness, partypoker Head of Nordics:
partypoker är väldigt glada att bli en del av Poker-SM Live. Vi värderar det arbete Svepof och PokerEvent gör för svenska pokerspelare. Vi vill vara en del av expansionen och kunna ge tillbaka till den svenska pokercommunityn.

partypoker är ett bolag som alltid fokuserar på spelarna och Poker-SM Live är ett mycket bra sätt att göra det på. Vi kommer att erbjuda satelliter till SM och våren och sommarmånaderna och på plats i Tallinn kommer partypoker personal vara på plats och säkerställa att alla våra kvalade spelare får en underbar vistelse i Tallinn!!

Håll utkik efter mer info om partypokers satelliter till SM.
www.pokersm.com

Öppna ett konto partypoker via Veckans Rek för att få ta del utav bra bonusar och andra erbjudanden unika för ”våra” spelare.

4 svar på ”PARTYPOKER BLIR PARTNER TILL POKER-SM LIVE 2018!!”

Pretty section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to
assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts.

Anyway I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently quickly.

Stängt för kommentering.