Kategorier
Nyheter Nyheter startsidan Poker

UNIBET – HUVUDSPONSOR TILL POKER-SM LIVE 2018

Svenska pokercommunityn får en härlig SM partner i Unibet som iklär rollen huvudsponsor till årets pokerhändelse för oss svenskar.
Partnerskapet innebär flertal online promotions till live eventet både med paket och seat-only kval.

Leo Wagenius, Tournament Manager:
Vi på Unibet är mycket stolta att kunna ge svenska pokerspelare möjligheten att online kvalificera sig till Poker-SM. Att vara en del av Svepofs och PokerEvents satsning för att få denna anrika pokerturnering att försätta växa ser vi från Unibets sida som en självklarhet.

Vi sätter igång med online kval inom kort och kommer att ge våra inkvalade spelare riktigt bra support på plats under SM.

Mau:
Det känns fantastiskt kul att en väletablerad aktör som Unibet satsar på Poker-SM med att erbjuda flertal paket och seat-only kval till de olika disciplinerna.
Unibet har en historik om att vara en nära partner till SM, både live och online och det känns såklart speciellt fint att man fortsätter att hedra relationen.

Huvudsponsorskapet innebär en aktiv roll i utformningen av eventet och det känns tryggt att en aktör med flertal livekoncept i portfolion teamar upp med PokerEvent och SM.

Håll utkik efter kvalschema på www.pokersm.com

2 svar på ”UNIBET – HUVUDSPONSOR TILL POKER-SM LIVE 2018”

Ok , dax att avbanna mej nu då Leo . Unge Herr Mau kan nog voucha för mej .

Stängt för kommentering.