Kategorier
Nyheter Nyheter startsidan Poker

Wispen på 4:e plats i BoM

Grattis Jocke, förstår att det känns oerhört bra att komma 4 i Battle Of Malta, starkt jobbat!


Hur många gånger har du lirat BoM ME?
Det var min första turnering i BoM för mig.

Hur var din känsla under turneringen, hade du ngn spelstrategi?
Min spelstrategi var att ta det lugnt i början och försöka bygga stack när man väl floppa något bra, och få bra betalt.

Hur var motståndet under dag 3?
Vi hade ett jättelugnt och trevligt bord när de bara var 2 bord kvar medans det andra bordet var rena rama världskriget med all-in till höger och vänster. Det var mycket på grund av det jag tog mig vidare till finalbord med min shortstack.

Någon speciell hand du minns, som var avgörande?

En hand som jag minns att jag spelade dåligt var att jag försvarade min BB med j8s mot A7o som höjde från knappen.  Flopp kom QQ9, så jagfår holken men det blir nercheckat till river där det kommer ett A – jag försöker bluffa hem potten men blir synad.
Blir lite tilt och handen därpå tittar jag ner på A3 och skickar in degen, får syn av samma kille igen med JJ och träffar A på flop och dubblar upp mina 1.1m.

Det är många israeler på plats under BoM och dom spelar väldigt speciellt kan man tycka – dom har en tendens att hela tiden prata på sitt språk oavsett vilka regler som gäller, spelar ibland väldigt aggressivt mot varandra osv – och på finalbordet var det 4 israeler varav 2 hade rätt så bra stackar från början… hur klarade ditt psyke av det?
Jag tyckte att en av israelerna var jobbig och ha att göra med (han som vann), men han kom fram till mig och sa att jag var den jobbigaste kille han mött i sin poker karriär och att han blev överlycklig när han slog ut mig. Han tänkte att segern var klar när jag var borta.

Hade du ngn speciell strategi på finalbordet?
Min strategi på finalbordet var att försöka ta det lugnt och låta dom andra skjuta ut sig och köra när jag fick en bra hand, att inte ha för bråttom.

Du hade en bra rail på plats men även ett stort gäng som följde dig via nätet, var detta din största vinst hitintills?
Jag hade absolut ett fantastiskt stöd både hemma i Sverige samt här på plats i Malta och detta var min absolut största poker turneringar vinst genom tiderna.

Du spelar normalt i Borlängeklubben som jag tycker visat gång på gång att man håller en väldigt hög nivå på spel och levererar bra resultat, oavsett om det är en turnering med högre inköp, SM/KoT, eller om det är en variant med fokus på samkväm (Pokerkollo) – hur kommer det sig tror du?
Det är jätte roligt att de gått så bra för oss från Borlänge pokerklubb nu på slutet med många fina placeringar på SM i Tallinn
.

Hur skulle du beskriva din spelstil, om du har någon dvs., alla har inte det utan spelar lite som turren kommer så att säga..
Jag skulle beskriva min spelstil ungefär som Joel Fritz hade sagt – ”like a pansarvagn”

Vad blir nästa stora turneringsäventyr för dig?
Min nästa större turnering kommer antagligen bli Pokerfinnkampen.

Hur firade du segern?
Vårt gäng här nere gick till en fantastisk köttrestaurang och firade med god mat och dricka!

Planer för pengarna du vann, är dom öronmärkta för poker eller?
Pengarna kommer att användas till att köpa ett hus till sommaren, äntligen, och kanske till en ny hund.
Min fantastiska sambo som står ut med mitt pokerspelande ska få en sadel.

Återigen – ett stort grattis till Borlängesonen Wispen.

En av hans (o)vänner hävdar att smeknamnet kommer från den gången Jocke skulle vispa rent kaffe för att han ville göra en Irish Coffee.. vi kan inte bekräfta detta men vi nämner detta ändå, man kan alltid ta upp det när man behöver få Wispen i gungning runt pokerbordet.

8 svar på ”Wispen på 4:e plats i BoM”

An outstanding share! I have just forwarded
this onto a friend who was conducting a little research on this.
And he actually ordered me lunch due to the fact that I discovered it for him…

lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for the meal!!
But yeah, thanx for spending the time to discuss this
subject here on your web site.

Good day very nice web site!! Guy .. Excellent .. Superb ..
I’ll bookmark your website and take the feeds additionally?
I’m satisfied to seek out a lot of useful information right
here within the publish, we’d like develop more techniques on this regard, thank you for sharing.

. . . . .

I must thank you for the efforts you’ve put in writing this blog.
I really hope to check out the same high-grade content by you later on as
well. In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my own website now
😉

Stängt för kommentering.