NOLLAR SVERIGE ITALIEN?

NOLLAR SVERIGE ITALIEN?

Jag var inte född senast Sverige släppte in mål hemma i Sverige mot Italien och jag har en känsla av att jag hinner bli minst en halvlek äldre innan de gör det igen. Sverige har sedan den 16 juni 1965, då man spelade 2-2, tre vinster och en oavgjord och målskillnaden 4-0 i inbördes möten på svensk mark.

Min spelidé är 0-0 i halvtid och det finns till omkring 2.50 i odds på de olika bettingsajterna.

Jag tror inte på någon våldsam offensiv från Italien i den här matchen och i synnerhet inte under de första 45 minuterna. Dessutom kommer Italien till Solna med en rätt usel form. Döm själva…

Spanien – Italien 3-0
Italien – Israel 1-0
Italien – Makedonien 1-1
Albanien – Italien 0-1

Jag tror egentligen att onödigt stor respekt för motståndet är Sveriges värsta motståndare i den första matchen av två och tror att Sverige kommer inleda lite försiktigt för att inte släppa in ett jobbigt baklängesmål som kan visa sig förödande i returen.

Jag tror helt enkelt inte den första halvleken kommer gå till historien som en av de mest välspelade och underhållande genom tiderna. Det är läge att lira och luta sig tillbaka, räkna in spelvinsten i halvtid, och sen hoppas att Sveriges målproduktion kommer igång under andra halvlek.

Vid oavgjort eller förlust för Janne Andersson ser det dystert ut inför returen men vid vinst kan det bli så att Italien missar VM för första gången sen 1958 och hur skönt vore inte det? Kanske inte just att Italien missar men att Sverige deltar i sommarens stora sportsliga höjdpunkt – VM.

/Frisken

Till sist: Jämför oddsen på 0-0 i halvtid och under 0,5 mål i första halvlek innan du spelar. Same, same – but different. Det är inte sällan så att det sistnämnda betalar lite bättre.

Speltips
Under 0,5 mål i halvtid står i 2,45 och 0-0 i 2,43 just nu, hos 888sport.
Glöm inte heller att 888sport ger det sjuka oddset 9ggr om Sverige vinner matchen! Endast för nya spelare.
Öppna ditt 888sport konto här och ta del utav bra odds!
Share This

1 comment

  1. Frisken

    Blev ju mer öppet än jag hade trott men 0-0 satt fint. Inte så jädra välspelat och Italien är kraftigt överskattade. Kom igen nu Sverige. Det här tar vi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 1 =