Stora förväntningar på VM i Frankrike

Stora förväntningar på VM i Frankrike

Källa (Pexels)
Det är drygt en månad kvar till dess att damernas världsmästerskap i fotboll startar i Frankrike och biljetterna har snart sålt slut. Över 720 000 biljetter hade sålts i april, vilket skapade ett nytt rekord för ett dammästerskap.

Året har redan kantats av rekord. I en match mellan Atlético Madrids och Barcelonas damlag blev det ett nytt publikrekord. Drygt 60 000 åskådare såg matchen på plats, och i en match mellan Juventus och Fiorentinas damlag samma vecka fanns 40 000 åskådare på plats. Förra gången det var VM för damer tittade 1,3 miljoner på mästerskapet och den siffran hoppas kunna fördubblas. Sverige har goda chanser att ta sig vidare från gruppspelet. I sin grupp möter de favorittippade USA, som är regerande världsmästare, Chile och Thailand. Oddsen pekar mot att de kommer att sluta tvåa i gruppen. Förbundskaptenen Peter Gerhardsson har däremot varit tydlig med att de inte ska ta ut någon seger i förskott och att framför allt Chile kan bli en riktigt tuff motståndare.

Världsmästerskapet hålls i Frankrike och kommer att delas upp mellan nio städer. Matcherna kommer att spelas i Grenoble, Nice, Valenciennes, Le Havre, Remis, Paris, Montpellier, Rennes och Lyon. Mästerskapet pågår mellan den 7 juni och 7 juli, varav svenskornas första match är mot Chile den 11 juni. Den andra matchen är mot Thailand den 16 juni och de möter USA den 20 juni. Matchen mot USA är redan slutsåld. Sverige har som bäst ett VM-silver från 2003 och ett VM-brons från 2011. Drömmarna om ett guld lever fortfarande kvar, och framför allt hos de landslagsspelare som troligtvis gör sina sista framträdande för Sverige. En av dem är Nila Fischer, som nyligen lämnade klubben Wolfsburg efter att de blivit tyska mästare igen. Hon kommer att flytta tillbaka till Sverige för att vara närmare familjen och

fortsätta att spela i Linköping. Fischer har varit tydlig med att hon vill ställa upp i landslaget i juni, men truppen har ännu inte presenterats.

Fotbolls arena
Källa (Pexels)

Betta på VM

Precis som vid alla världsmästerskap har spelbolagen släppt sina odds för vilka nationer som tros vinna grupperna och sedermera ta sig vidare till finalen och vinna hela mästerskapet. Det är viktigt att granska spelbolagen noga innan ett bet läggs. Ta först och främst reda på allt du kan om sajten genom att gå igenom deras villkor för insättningar, uttag, registrering och utbud. Ta även reda på vad andra har sagt. Mr green har fått 4 av 5 stjärnor på Trustpilot och de har varit snabba med att svara alla omdömen, så att läsaren kan ta del av både omdöme och svar. Deras Sportbook finns till både mobilen och datorn och deras utbud består av mer än bara sportspel. De har sin bas på Malta och har licens i Storbritannien, Danmark och självklart Sverige.

USA är förhandsfavoriter, men Sverige ligger ändå bra till. De lägsta oddsen för att Sverige vinner är 18.00, medan de lägsta oddsen för att USA vinner är 3.25 – tätt följda av värdnationen Frankrike med 4.50. Fransyskorna är extra sugna på att vinna, eftersom det skulle göra Frankrike till världsmästare på både herr- och damsidan.

Share This

About the author

8 comments

 1. plenty of fish dating site

  Hi! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m
  trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Appreciate it!

 2. plenty of fish dating site

  You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to
  be actually something which I think I would never understand.
  It seems too complicated and extremely broad for me. I am looking
  forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 3. quest bars cheap

  My brother recommended I may like this web site.

  He was once entirely right. This publish truly made my day.
  You cann’t believe simply how so much time I had spent for this info!
  Thanks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *