Kategorier
Poker SM Live posml-2018

Poker-SM 2018: Mycket känslor i lagpokern

Lagpoker. Det måste väl ändå vara det riktiga mästerskapet? Nähe. Inte det heller. Men stämningen slår dock alla tidigare turneringar detta SM. Det har nästan behövts sådana där öronproppar som byggarbetare har för att kunna göra sitt jobb i spellokalen idag. Jag överdriver inte ens. Men kul har dom haft och stämningen har verkligen smittat av sig inne i lokalen.

LagpokernNu är klockan efter tre på natten och lugnet har lagt sig i spellokalen. Till och med denna turnering har tystat ner sedan man kom till finalbord. Leken blev plötsligt allvar och ölen byttes mot kaffe.

Men lagkänslan är kvar. Det är så fint att se som utomstående hur lagkamraterna hejar och stöttar varann. Man spelar nu finalbord och bubblan med sex lag kvar. Hur det går får jag återkomma med imorgon då klockan börjar bli på tok för mycket och Main Event precis kom ner till nio spelare så måste ju ge er en uppdatering därifrån också.

Eftersom en bild säger mer än tusen ord så tycker jag ni ska kolla in Galleriet där ni kan se en massa härliga bilder från denna turnering.

4 svar på ”Poker-SM 2018: Mycket känslor i lagpokern”

Stängt för kommentering.