Kategorier
Poker SM Live posml-2018

Poker-SM 2018: Daniel Mohlin leder inför finalen av Main Event!

Vilken dag. Klockan är nästan fyra på morgonen och först nu är man nere på finalbordets nio spelare. Det var en intensiv dag där det inte riktigt var bestämt hur många spelare man skulle ner till men när det gick så snabbt ner till 27 så bestämde turneringsledningen att det var lika bra att köra på ner till finalbord. Sagt och gjort. Så nu sitter vi här i en ganska öde lokal så när som på ett livat finalbord borta i hörnet där lagpokern gör upp.

Bubblan i Main
Samuel Lindholm bubblan finalbordet

Bubblan i Main Event sprack efter att ha spelat på tio spelare ett lång tag. Det blev Samuel Lindholm som tyvärr åkte ut på tionde plats värt €2 100.

Main Event slog rekord här i Tallinn i år med sina 288 startande. Vinnaren i denna turnering imorgon kommer inte bara att för resten av sitt liv kunna titulera sig som svensk mästare i poker utan kommer även att vara en ganska rik mästare. Nästan 290 000 kommer vinnaren här imorgon gå hem med. Men först ska han ta sig förbi sina åtta motståndare och med tanke på hur det ser ut och kapaciteten bland dessa spelare så känns det som precis vad som helst kan hända.

Så här ser ställningen ut inför finalen:

Daniel Mohlin – 2 260 000
Pelle Söderman – 1 395 000
Milo Zand – 1 340 000
Jalil Mantanli – 915 000
Fredrik Boberg – 805 000
Micke Zackariasen – 655 000
Robert Ekstrand Witt – 590 000
Thomas Holm – 405 000
Per Hildebrand – 255 000

FinalbordsbubblanSpelet fortsätter igen imorgon klockan 13. Man valde att skjuta fram spelstart en timme eftersom det blev lite sent och jag tror ingen av spelarna säger nej till en timmes extra sömn. Inte jag heller. Det har inte varit många timmar av den varan under denna SM-vecka men det är inte så konstigt med tanke på att det arrangeras totalt 18 event under veckan. Allt för att spelarna ska kunna få ut maximalt med poker. Om man vill det vill säga. Andra njuter av det trevliga sällskapet och underbara Tallinn. Men som sagt vill man lira kort så kan man göra det dygnet runt i princip.

Vi hörs igen imorgon strax efter ett med det senaste från Tallinn och Hotel Hilton Park.

God natt folkens!

//Lina

7 svar på ”Poker-SM 2018: Daniel Mohlin leder inför finalen av Main Event!”

Greetings I am so delighted I found your blog page, I really found you by error, while
I was searching on Bing for something else, Anyways I am here now and would just like to say thanks for a marvelous post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all
at the moment but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I
will be back to read more, Please do keep up the fantastic
b.

Yesterday, while I was at work, my cousin stole
my apple ipad and tested to see if it can survive a 40 foot drop,
just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views.
I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

Stängt för kommentering.