Kategorier
Niklas Ståhlström Nyheter startsidan

Belgien-England

Plats och tid: S:t Petersburgstadion, klockan 16.00

Andra gången dessa båda lag möts i denna turnering. Dessvärre finns det, precis som i första mötet, risk för att de bästa spelarna inte kommer till spel. Vilket vore väldigt tråkigt.

Det är framförallt i belgisk press som det antytts att vissa spelare kommer bojkotta bronsmatchen. Jag tycker ändå att det finns anledning att inte ta dessa rykten på fullt allvar. Belgien har aldrig kommit bättre än fyra i VM och här har de chans att ta medalj för första gången, det vore konstigt om motivationen inte fanns där. Utgår i detta tips från att Belgien kommer mönstra bästa möjliga lag och tror i så fall att de går segrande ur striden även denna gång.

England hade finalplatsen innanför tröjan efter den första halvleken mot ett till synes omotiverat och tröttkört Kroatien. Den pissljumna alen flödade ur kranarna på de pubar i hemlandet, som ännu inte sålt slut på drycken och fansen skanderade om att bucklan kommer att komma hem. Kroaterna fick dock nya krafter och lyckades avgöra semifinalen i förlängningen. Bittert uttåg för det unga engelska landslaget, som har briljerat med sin speed och effektivitet på fasta situationer. Jag tror vi har en ganska öppen match att se fram emot. Båda lagen kommer nog släppa lite på tyglarna och det spelet kommer gynna belgarna, som enligt mig är det skickligare av de två lagen.

Spelar på båda lagen gör mål och att Belgien vinner, vilket ger över 3 gånger insatsen. Troligt resultat 3–2.

BELGIEN ATT VINNA GER 2.1x
3-2 TILL BELGIEN GER 20x
BELGIEN VINNER OCH BLGM GER 3.6x

ÖPPNA KONTO PÅ 888SPORT! DU FÅR EN BRA INSÄTTNINGSBONUS JUST NU!