Kategorier
Niklas Ståhlström Nyheter startsidan

Frankrike-Belgien

Plats och tid: S:t Petersburgstadion, klockan 20.00

VM = EM, övriga världsdelars deltagare är endast med som utfyllnad och sparringpartners. Riktigt så illa är det kanske inte, men i semifinalerna är det hundra procent europeiska lag. Uruguays och Brasiliens banemän gör här upp om den första finalplatsen.

Belgarnas offensiv har flugit fram som en trimmad ångvält hittills i detta VM. Det finns fart, kraft och fantasi så det räcker och blir över. Kan Frankrike   som första nation i VM stoppa det fartfyllda och obarmhärtiga landslaget? Jag tror inte det, vet knappt om det finns något lag som kan det just nu. I mina ögon är Belgien favoriter till guldet nu när de skickade hem mina förhandsfavoriter, Brasilien.

Frankrike har minsann en hel del att erbjuda i anfallsväg de också. Processen gjordes kort med det defensivt skickliga uruguayanska landslaget, som innan 20 förlusten mot de blåa, endast släppt in ett mål. Helt klart så är fransmännen här att betrakta som storebror och visst kan det finnas ett litet komplex för det från belgiskt håll.

Jag tror vi har en händelserik och välspelad semi att se fram emot. Jag tror också att belgarna kommer överkomma sitt lillebrorskomplex och säkra en plats i finalen. Spel på belgisk seger och att båda lagen gör mål betalar ofattbart bra över 6 gånger insatsen i skrivande stund.

888 Sport

3 svar på ”Frankrike-Belgien”

Hello! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers?
My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing
several weeks of hard work due to no back up.
Do you have any solutions to protect against hackers?

Hi there! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog.

Is it difficult to set up your own blog? I’m not very
techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about
creating my own but I’m not sure where to begin. Do you have
any points or suggestions? With thanks

Oh my goodness! Incredible article dude! Thanks, However
I am experiencing troubles with your RSS. I don’t understand why I cannot
join it. Is there anybody else having identical RSS issues?
Anyone that knows the solution will you kindly respond?
Thanx!!

Stängt för kommentering.