Sverige-England


Sverige-England


Plats och tid: Samara Arena, klockan 16.00

Vilken klassiker detta kan bli. Sverige, Sverige fosterland mot de högmodiga och semifinalsäkra engelsmännen. Perfekta förutsättningar för ett svenskt landslag, som alltid är som bäst när de är underdogs, att skriva in sig i historieböckerna med en ny bragdmatch.

England kom tvåa i sin grupp efter Belgien och har gjort en bra turnering så här långt. Harry Kane leder skytteligan och gör mål på allt framförallt straffar. Inför åttondelsfinalen mot Colombia hoppades jag att vi skulle slippa England i kvarten, men efter att ha sett matchen så är jag inte lika avskräckt. Engelsmännen fick för första gången i turneringen den något tveksamma matchen mot Belgien borträknad kvalificerat motstånd. Laget hade stora problem med Colombias fasta situationer där sydamerikanernas mittbackar tilläts dominera luftrummet och vann först efter en skakig straffläggning.

Tror att Sverige, precis som Colombia, kan såra England på hörnor och frisparkar. Det finns inget lag i turneringen som har ett bättre bollinnehav än Sverige och med bättre menas här hur effektivt man utnyttjar sitt innehav, inte hur länge man passar i sidled eller hur många korta passningar man slår. Janne Andersson har tagit på sig sina finaste Drillostövlar och uppdaterat och förfinat den syniska taktiken till perfektion. Det är säkert inte speciellt kul att kolla på om man inte är svensk, men vem bryr sig om det? Det här är fotbolls-VM och inte nån jävla Eurovision.

Både tror och hoppas att Sverige tar sig till semifinal, men precis som i Brasilien – Belgien så kommer det krävas förlängning och straffar. Spelar på oavgjort efter full tid, vilket även här ger över 3 gånger insatsen.

 

888 Sport

Share This

About the author

8 comments

 1. PokerQQ

  Please let me know if you’re looking for a author for your blog.

  You have some really great articles and I think I would be a good asset.
  If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely
  love to write some articles for your blog in exchange for a link back
  to mine. Please blast me an email if interested.
  Many thanks!

 2. gamefly free trial

  Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook
  group? There’s a lot of people that I think would really appreciate your content.

  Please let me know. Thank you

 3. gamefly free trial

  Thanks for one’s marvelous posting! I really enjoyed reading it,
  you could be a great author. I will be sure to bookmark your blog
  and definitely will come back down the road. I want to encourage
  that you continue your great work, have a nice weekend!

 4. playstation 4 games list 2019

  Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for a blog site?

  The account aided me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

 5. plenty of fish dating site

  I’m not sure where you are getting your info, but good topic.
  I needs to spend some time learning much more or understanding more.
  Thanks for excellent information I was looking for this info for my mission.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *