Sverige-Schweiz

Sverige-Schweiz

Plats och tid: S:t Petersburgstadion, klockan 16.00

Vilken pärs det här kommer bli. Sverige har, i och med gruppvinsten, skaffat sig bästa tänkbara läge för att gå långt i turneringen. Vid vinst här väntar England eller Colombia, det kunde lika bra varit Brasilien.

Schweiz kom tvåa i sin grupp efter Brasilien. Den enda vinsten kom mot Serbien, genom ett mål på tilläggstid. I matchen mot Brasilien var laget ordentligt utspelade tills brassarna av någon oförklarlig anledning slutade spela efter sitt ledningsmål. Tycker inte att försvaret sett superstabilt ut, de har släppt in mål i varje match. Anfallet skrämmer mig inte heller egentligen, visserligen har de gjort mål i varje match också, men någon spets finns det inte. Lägg därtill att laget nu saknar två av sina viktigaste spelare. Lagkaptenen, Stephan Lichsteiner och mittbacken, Fabian Schär är båda avstängda, vilket innebär en ordentlig försvagning av ett redan svagt försvar. Fördel Sverige.

Jag tror verkligen på Sverige nu. Va lite skeptisk inför VM, men måste säga det känns som Janne Andersson har skapat ett härligt kollektiv med spelare som är beredda att göra allt och lite till för varandra. Sverige skapar faktiskt rejält med lägen anfallsmässigt i matcherna och Janne får verkligen ut max från varje spelare (oftast). Försvarsmässigt så finns det verkligen inget att klaga på, det har sett stabilt ut för det mesta. Två insläppta mål mot Tyskland, men hållen nolla i de andra matcherna. Om försvaret håller tätt mot Schweiz också, så vinner vi utan någon plågsam förlängning och straffar. Visst saknar vi spets i anfallet också, men vi har ju Granen. 

Spelar på svensk vinst, som ger förvånansvärt bra betalt. Över 3 gånger insatsen i skrivande stund.

SVEEEEERJE VINST GER 3.1x PÅ 888SPORT!!

Share This

About the author

5 comments

 1. gamefly

  Greetings! Very useful advice within this article! It is the little changes which will make the
  largest changes. Thanks for sharing!

 2. http://tinyurl.com

  Hi there, just became alert to your blog through
  Google, and found that it’s truly informative. I am gonna watch out for brussels.

  I’ll be grateful if you continue this in future.

  Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

 3. plenty of fish dating site

  Hey would you mind letting me know which hosting company you’re utilizing?
  I’ve loaded your blog in 3 different browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
  Can you suggest a good internet hosting provider
  at a honest price? Kudos, I appreciate it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *