Kategorier
Niklas Ståhlström Nyheter startsidan

Mexico – Sverige


Plats och tid: Jekaterinburg, klockan 16.00

Dags att vaska fram två åttondelsfinal-lag från grupp F. Alla fyra lagen har möjlighet att ta sig vidare även om Sydkoreas chanser får ses som minimala. Sverige har ödet i sina egna händer och är vidare vid vinst.

Mexico är väl det laget som imponerat mest i denna grupp och alla som såg matchen mot Tyskland, såg vilken skada de kan göra med sina snabba omställningar. Det finns med andra ord god anledning att vara försiktig inledningsvis och att inte toksatsa framåt direkt. Mexikanarna är vidare vid ett oavgjort resultat, men är troligen det lag som åker ut ifall Sverige vinner. Det säger en hel del om hur Mexico kommer spela anser jag. Laget kommer backa hem och vårda sin poäng, men det kommer gå undan om svenskarna tappar boll i fel lägen.

Sverige kommer såklart gå för vinst och avancemang, men kan räkna med att möta ett kompakt försvar. Kreativiteten för att dyrka upp ett sådant försvar saknas i detta landslag och det är inte omöjligt att utskällde Durmaz får chansen från start. Jag tror att Sveriges hopp står till de fasta situationerna, där vi precis som mot Sydkorea har ett visst övertag. Det första svenska målet kommer säkert komma till efter en hörna/frispark, eller varför inte en straff och i dessa lägen är vår bästa anfallare en back. Upp med Granen på topp.

Spelar på att Granqvist nätar, vilket ger över 6 gånger insatsen.

GRANQVIST SOM MÅLSKYTT GER 6.25x PÅ 888SPORT!

FORZA SVERIGE!!!

3 svar på ”Mexico – Sverige
”

Howdy very cool blog!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I’ll bookmark your website and take the feeds additionally?
I’m happy to seek out numerous helpful info here within the submit,
we’d like work out more strategies on this regard, thanks for sharing.
. . . . .

Stängt för kommentering.