Japan-Polen

Japan-Polen

Plats och tid: Volgograd Arena, klockan 16.00

Nu ska det avgöras vilka som går vidare från grupp H. Tre lag har fortfarande möjlighet att ta sig till åttondelsfinal, Polen är inte ett av dem. Japan däremot har saken i sina egna händer och är vidare vid minst oavgjort.

Förutom Tyskland, så måste nog Polen vara det största fiaskot i det här VM´t. Polackerna har spelat två matcher, släppt in fem mål och gjort noll. En enorm besvikelse för Polen, som kan mycket bättre än så. Den här matchen hade nog de flesta spelare i Polens trupp gärna avstått från att spela, motivationen kommer vara noll och det kommer märkas på insatsen. Det finns inte ens en möjlighet att upprätta någon slags heder, den är precis som slutspelsplatsen utom räckhåll.

Japan är en av VM´s positiva överraskningar och de leder också grupp H på 4 poäng. De har spelat en positiv och anfallsinriktad fotboll och det tror jag att de fortsätter med här också.  Det går snabbt när japanerna anfaller och Polens försvar, som knappast imponerat hittills i turneringen, kommer få svårt att hänga med. Det här känns som en ganska given japansk seger.

Spelar på en japansk vinst, vilket ger närmare 3 gånger insatsen.

VINST PÅ JAPAN GER 2.35 PÅ 888 SPORT!

Share This

8 comments

 1. quest bars cheap

  I absolutely love your website.. Excellent colors & theme.
  Did you build this amazing site yourself? Please reply
  back as I’m looking to create my very own blog and would
  like to find out where you got this from or exactly what the theme is called.
  Appreciate it!

 2. plenty of fish dating site

  Hey there would you mind sharing which blog platform you’re working with?
  I’m going to start my own blog soon but I’m having a hard time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking
  for something unique. P.S My apologies
  for getting off-topic but I had to ask!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *