Kategorier
Niklas Ståhlström Nyheter startsidan

Nigeria-Argentina

Plats och tid: S:t Petersburgstadion

Dags att ta fram åttondelsfinal-lagen i grupp D, där Kroatien redan är klara. Resten av lagen har alla en rimlig chans att ta den andra platsen. För Nigeria kan det räcka med oavgjort, men Argentina måste vinna för att ha en möjlighet att ta den sista platsen. Laget är då beroende av resultatet i matchen mellan Island och Kroatien.

Ja, vad kan man säga om Argentinas insats hittills i VM? Utspelade av Kroatien och endast en poäng mot Island, kan inte räknas som något annat än ett fiasko. Ett fiasko som står och vinglar på gränsen till en total katastrof. Enligt rykten så har förbundskaptenen, Jorge Sampaoli, blivit utsatt för ett myteri och det är numera spelarna själva som tar ut laget. Det låter som en total brist på självinsikt från spelarnas håll om du frågar mig. Faktum är ju att samtliga spelare är ljusår ifrån att prestera på den nivån de gör i klubblagen. Oklart varför det är så, men Argentina är helt ur balans och jag tror inte att spelarnas uppror kan räta upp skutan igen.

Nigeria har blandat och gett hittills, mot Kroatien såg de precis lika hjälplösa ut som Argentina. I matchen mot Island tyckte jag däremot att de visade upp en fart och effektivitet, som Argentina inte varit i närheten av i turneringen. Fördel Nigeria med andra ord. Men man ska inte glömma att storlag som Argentina har en förmåga att höja sin nivå när man har kniven mot strupen. Jag står ändå fast vid mitt ursprungstipps att Argentina åker ut i gruppspelet och jag tror att de kan göra det utan en enda inspelad poäng.

Jag är egentligen sugen på att spela på en rak vinst för Nigeria till ett skyhögt odds (Argentina är alldeles för stora favoriter), men lägger till pengarna tillbaka vid oavgjort. Detta spel ger dig i skrivande stund runt 5 gånger insatsen.

NIGERIA ELLER OAVGJORT GER 2.7x
NIGERIA VINST GER 6.25x
OAVGJORT GER 4.6x

SPELA PÅ 888SPORT

10 svar på ”Nigeria-Argentina”

I’m really enjoying the theme/design of your weblog.
Do you ever run into any browser compatibility problems?

A few of my blog readers have complained about my website not
working correctly in Explorer but looks great in Safari.

Do you have any advice to help fix this problem?

I don’t even know how I ended up here, but I thought this post
was great. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous
blogger if you are not already 😉 Cheers!

When I originally commented I clicked the ”Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment.
Is there any way you can remove me from that service?
Thanks a lot!

Please let me know if you’re looking for
a article author for your weblog. You have some
really great articles and I think I would be a good
asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to
write some material for your blog in exchange for a link back to mine.
Please shoot me an email if interested. Regards!

Stängt för kommentering.