Kategorier
Niklas Ståhlström Nyheter startsidan

Argentina – Kroatien

Plats och tid: Nizjnij Novgorodstadion, klockan 20.00.

Den här matchen har, precis som mötet mellan Portugal och Spanien, luktat oavgjort en lång tid. Argentina fick bara med sig oavgjort mot Island i inledningsmatchen, medan Kroatien tog en stabil
2–0 seger mot Nigeria.

Argentina måste alltså gå hårt för att ta med sig alla poängen och kroaterna kan ta det lugnt i sin parkerade buss. En buss, som till skillnad från den isländska, är parkerad med motorn på högvarv. Eftersom Argentina hade problem med den isländska bussen, så lär de också få det med den kroatiska. Kroaterna är dessutom betydligt skickligare i bolltransporterna än vad våra nordiska grannar är.

Sydamerikanerna har som vanligt lagt ett enormt ansvar på Messi. Det känns som om hela laget går omkring och väntar på att han ska hitta nån mikroskopisk lucka att trä bollen och sig själv igenom. Oftast lyckas han också och det tror jag att han gör även ikväll, men inte innan kroaterna har kontrat in 1–0.

Tror båda lagen kommer göra mål och är fast övertygad om ett oavgjort resultat. Just det spelet (oavgjort och båda lagen gör mål) ger över 4 gånger insatsen.

X GER 3.38x
X OCH BLGM* GER 4.75x
BLGM GER 2.02x

*Bägge Lagen Gör Mål

COOLBET!

Coolbet