Kategorier
Niklas Ståhlström Nyheter startsidan

Iran-Spanien

Plats och tid: Kazan Arena, klockan 20.00.

Iran fick turligt med sig alla poängen i lagets möte mot Marocko, medan Spanien endast fick oavgjort mot Portugal. De två länderna avslutar nu den andra omgången i grupp B, där Portugal tidigare i dag slog Marocko med 1–0.

Spanien vill verkligen vinna den här matchen och ta sin första trepoängare. La Roja borde egentligen fått med sig alla poängen även mot Portugal, men stötte på en enmansarmé i form av Cristiano Ronaldo. Spanien visade upp hela registret med snabbt kortpassningsspel och stort bollinnehav. De fick dessutom igång Diego Costa, som stod för två av målen.

Iran var precis så defensivt starka som man kunde vänta sig i matchen mot Marocko, men det är en helt annan uppgift laget står inför nu. Motståndet är förmodligen ett av Europas starkaste offensivt och på en helt annan nivå än vad Iran är vana med från det asiatiska kvalet. Spanien kommer gå stenhårt för vinsten och jag tror på ett tidigt mål, vilket kommer locka fram Iran ur skyttegravarna och öppna upp slagfältet rejält. Detta kommer Spanien utnyttja och göra minst två mål till, förmodligen fler.

Spel på att Spanien gör över 2,5 mål ger, i skrivande stund, en bit över två gånger insatsen. Det är bra betalt enligt mig.

ÖVER 2,5 MÅL GER 1.81
ÖVER 2,5 MÅL AV SPANIEN GER 2.28
-2 ASIAN PÅ SPANIEN GER 2.25

SPELA PÅ 888SPORT, ÖPPNA KONTO HÄR! ÖPPNA KONTO HÄR

5 svar på ”Iran-Spanien”

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though
you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your
intelligence on just posting videos to your site
when you could be giving us something informative to read?

Wonderful work! This is the type of info that are meant to be shared around the internet.
Disgrace on Google for not positioning this put up upper!
Come on over and talk over with my website . Thanks =)

Stängt för kommentering.