Kategorier
Niklas Ståhlström Nyheter startsidan

Portugal – Spanien

Plats och tid: Fisht Olymipic Stadium, klockan 20.00 

Portugal och Spanien gör upp i den gamla OS-staden Sotji ikväll. De två lagens trupper är fullproppade med högkvalitativa spelare från Europas toppligor och de ska inte ha några problem att avancera från gruppspelet.  

Jag vet inte varför, men första gången jag såg gruppindelningen så blev jag helt säker på att den här matchen skulle sluta oavgjort och troligtvis 1–1. Båda lagen har tillräckligt bra resurser för att iskallt räkna med någorlunda enkla segrar mot gruppens två andra lag, Iran och Marocko. Jag tror det medför att inget lag helhjärtat kommer gå för full pott, med rädsla för en förlust, vilket i stort sett innebär att gruppsegern är utom räckhåll. Spanien, som enligt spelbolagen är hyfsat klara favoriter, har dessutom knappast haft en optimal uppladdning. Så sent som igår blev det klart att tränaren Julen Loptegui fick lämna sin post, något som inte mottogs väl av spelartruppen. Ett missnöje, som möjligen kan leda till en underprestation?

Är egentligen sugen på att klicka in 1–1, men tycker att ett rakt spel på ett oavgjort resultat ger tillräckligt bra betalt.

OAVGJORT MELLAN PORTUGAL OCH SPANIEN GER 3.15 PÅ 888SPORT

ÖPPNA KONTO PÅ 888SPORT
[adrotate banner=”7″]

5 svar på ”Portugal – Spanien”

Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article.
I’ll be sure to bookmark it and come back to read more
of your useful information. Thanks for the post. I’ll certainly comeback.

Stängt för kommentering.