Kategorier
Niklas Ståhlström Nyheter startsidan

NIKLAS SIAR OM ÖPPNINGSMATCHEN!

Ryssland – Saudiarabien.
Plats och tid: Luzjnikistadion, klockan 17.00.

Värdnationen inleder detta VM med att välkomna det enda laget i turneringen som är sämre rankat av FIFA än de själva. Ryssarna har med andra ord getts goda förutsättningar att få till en drömöppning på sitt eget VM. Öppningsmatcher för värdnationer brukar dock inte vara någon parkpromenad och det finns riskfaktorer, som både nervositet och för stor press.

Gemensamt för de båda lagen är att en överväldigande majoritet av spelarmaterialet hämtats från den inhemska ligan, vilket ju solklart talar för ett överlägset kunnande hos de ryska spelarna. Den saudiska ligan nämns sällan i några större sammanhang och inte det saudiska landslaget heller för den delen. Jag tror vi har en klassisk öppningsmatch att se fram emot. Ryssarna kommer vara uppenbart tyngda av stundens allvar. Livrädda för att förlora, så kommer de inleda krampaktigt mot ett Saudiarabien som i sin tur kommer backa hem och slå vakt om den poäng de redan har.

Troligtvis kommer ryssarna reda ut situationen i den andra halvleken, men jag nöjer mig med spel på oavgjort i halvtid.

SPELA OAVGJORT I HALVTID TILL ODDSET 2.18 HOS 888SPORT!

ÖPPNA KONTO HÄR OCH TA DEL UTAV ETT RIKTIGT BRA BONUSERBJUDANDE!!

[adrotate banner=”7″]