Kategorier
Jonas Frisk Nyheter startsidan

NYTT ÅR – NYA MÖJLIGHETER

Till helgen drar Pokersberga igång sin årsranking. Pokersberga är inte som andra klubbar. Pokersberga är sjukt obekväma stolar, spartansk inredning, väldigt skiftande kvalitet på spelarna, korv med bröd, hög ljudvolym och fokus på fest och alldeles, alldeles underbart…

Klubben träffas en gång i månaden och oftast i samband med lön. Att årspremiären dröjer till början av februari hänger ihop med att halva fältet gjorde resan till Småland för Borgenfejden den gångna helgen.

På lördag inleds det hela tidigt på dagen med ett nytt koncept. En miniserie med ”udda” spel inleds och vi börjar med Sviten vilket är ett nytt spel för många av profilerna som samlas under träffarna. På kvällen drar själva årsrankingen, Texas No Limit, igång och en bra start vore att föredra. Undertecknad vann rankingen 2016 och kom bland de sista 2017 och är nu grymt revanschsugen.

Förra årets ranking vanns av ”Hicke Medis” men årsfinalen som spelas med stackar baserade på inspelade poäng vanns av ”Pihlen”. Det ska bli kul att se hur en sån som ”Holken” utvecklas med en försäsongsträning i sig och om ”Sur-Darre” börjar använda snusdosan som kortväktare igen.

I Pokersberga är för övrigt nöten i Texas Q3 så loggan har en historia bakom sig.

/Frisken

Till sist: ”My favourite chip trick is to make everyone’s chip stack disappear”

Ett svar på ”NYTT ÅR – NYA MÖJLIGHETER”

Borgenfejden är där man blir utskälld, utdragen och utslagen av självutnämnda proffs.

Nästa år kanske?

Stängt för kommentering.