Kategorier
Jonas Frisk Nyheter startsidan

KLART BERG(H)SÅKER – NÄSTA JÄGERSRO

Skrev om trav för första gången här på VeckansRek förra veckan. I en av kommentarerna till mitt eget inlägg presenterade jag mitt bästa drag som var Weekend Fun. Jag lämnade in några rader för egen räkning kort tid innan start (se bilderna) där man lugnt kan säga att jag var rätt ute även om det ”bara” blev 6 rätt.

Hade hoppats på en spelintressant omgång nu på lördag men det lutar åt att jag står över då flera av förhandsfavoriterna ser ut att ha ”smashlägen” och risken för låg utdelning känns uppenbar. Möjligt dock att jag gör som förra lördagen och lämnar in någon/några lappar sent och efter värmningsrapporterna.

Oftast gör jag inte så då jag har en tendens att hitta 12 vinnare per lopp men förra lördagen var det osedvanligt bra rapporter det bjöds på inför tävlingarna. Tyvärr gjorde det att Weekend Fun inte blev spelbar som vinnare. Den gav väldigt mycket bättre på spelsajterna under fredagen än de 4.06 som blev slutoddset på toton.

v75 v75

Speltips

Lite kort om lördagens omgång på Jägersro ändå…

V75-1) Gillar 2 OLLE ROLS som var heroisk vid dödensvinsten i finalen senast men går upp i klass och motstånd saknas inte. Med streck för de fyra-fem mest betrodda känns det här loppet heltäckt men samtidigt ”färglöst” – ingen bra rensare och jämnstreckat. Chansa bort Platon Face på kusk och läge kanske?

V75-2) Känns som en trist ”spets och viktoriahistoria” för loppets klara favorit Erwin med Stefan Söderkvist i vagnen. Bläddra och gå vidare.

V75-3) Gulddivisionen så här års är en patetisk historia. Sju hästar efter strykning och endast två som kan vinna. Blääääh!

V75-4) Byngligt läge – javisst! Men jag blir inte förvånad om även fjärde avdelningen vinns av favoriten som denna gång heter Julia Af Solnäs. Utmanas främst av Dorinda på startvolten och jag hittar inte riktigt något/några kul skrällbud.

V75-5) Även här höjer sig ett fåtal hästar över mängden och loppet lär inte vinnas av någon annan än Nancy Amerika, Darling Hornline eller Kash Brodda. Värdet har med stor sannolikhet inte letat sig upp i fyrsiffrigt vid det här laget.

V75-6) Här blev det lite mer intressant och mer svårlöst. Trinity Lux är streckad till under 10% i alla fall och kan vara ett kul fidusbud.

V75-7) Även den sista avdelningen ser småkul ut på förhand även om det kan vara så enkelt att Mack Dragan bara är vinnaren. Tokrysarplatsbudet heter Belong Life som serveras en snäll resa av Hanna Lähdekorpi och profiterar på det med en liten trudelutt till slut som räcker till en pallplats? Inte helt otänkbart.

/Frisken

Till sist: ”Människor runt omkring i mitt liv,
lever på hopp,
spelar på trav som blir galopp”

7 svar på ”KLART BERG(H)SÅKER – NÄSTA JÄGERSRO”

Grattis till en fin vinst förra veckan. Sen är det ju synd att du inte får sätta den.
Som vanligt på Jägersro känns loppen tunna och visst finns risken att det blir många ”spets-lunk-slut”. Men måste ju försöka.
Västerboonthenews vinner. Oasis Sverigestatistik är sådär de sista åren. Släng på skor och medeldistans och den blir ännu värre.
Master Crowe är nästa spik. I alla fall om Petri hittar en jänkarvagn som han får låna.
Dragen….
Global Unlimited. Lite rädd för att den kommer streckas på rätt bra idag.
Virtual Leg. Jepson upp nu kanske kan få den att vilja trava…Här ska Gaya med också…
Kämpa

I like the helpful information you provide in your articles.
I’ll bookmark your blog and check again here frequently. I am quite
certain I’ll learn many new stuff right here!
Best of luck for the next!

I’m not sure exactly why but this weblog is loading extremely slow for me.
Is anyone else having this issue or is it a problem on my end?

I’ll check back later and see if the problem still
exists.

Stängt för kommentering.