Kategorier
Jonas Frisk Nyheter startsidan

TACK FÖR ALLT KIM!

Då jag skrev min förra bloggpost ”Sönderköpta igen?” hade jag inte en tanke på att Kim Källström skulle lägga skorna på hyllan i detta nu. Nu väljer han att göra så och det är givetvis skittrist för en DIF-supporter då det känns som vi hade något väldigt bra på gång men jag respekterar Kim’s beslut, det till och med ärar honom att han lägger av då han själv uppger att han inte känner tillräcklig motivation. Han hade kunnat stanna kvar och tjänat en slant på att gå och göra ett halvhjärtat jobb och det hade varit ännu jobbigare att få uppleva.

Hoppas vi nu bara får behålla de andra gamlingarna och att inte de känner samma brist på motivation.

Det blir tufft, för att inte säga omöjligt, att ersätta Kim. DIF nästa säsong kommer vara försvagat gentemot det lag som visade upp sig på plan under 2017.

Tack för allt Kim!

/Frisken

Till sist: Ja, det var tjo och tjim och det var Kongo-Kim…