Kategorier
Nyheter Nyheter startsidan Poker

SHAHIN RANKINGVINNARE UNDER THE FAMILY POTS KM!


Stockholmsklubben theFamily Pot arrangerade sitt Klubb Mästerskap som gick av stapeln förra helgen och VeckansRek var en ärad partner som addade ett paket värt €1400!
Under 4 dagar spelade man PLO, Sviten, Lowroller och Main Event.

Den spelare som skrapat ihop flest poäng under dessa turneringar fick ett addat paket till den populära pokerfestivalen Kings of Tallinn som arrangeras under februari månad!
Vinnaren av rankingserien blev den som belevade och kompetenta Shahin som nu får åka till Tallinn och spela en €1.100 turnering med boende på Hilton!

Stort grattis Shahin, några kommentarer:

ShahinJag var väldigt jämn och spelade stabilt med ytterst få misstag under hela KM. Hade tufft motstånd från många håll, men att till slut stå som slutsegrare känns fantastiskt.
Vill även tacka FamilyPot för ett grymt evenemang.

Fick en bra start då jag kom till HU i deras första turnering (Lowrollern, i PLO och Sviten kom jag också långt, även om jag inte lirar de spelformerna så mycket live. Dock en del på nätet.
Bubblade dessvärre Main Event, men tröstpriset var ändå paketet. Jag mötte en hel del duktiga spelare på vägen så i det stora hela kan jag inte klaga direkt.

Även ett stort tack till Veckans Rek för det addade paket. Nu ska jag se till att ge allt därborta ?. Nytänkande att i Main Event även komma med en rolig auktion på alla spelare. Känns som att man tog pokern till en ny nivå. Detta borde man definitivt fortsätta med, då det gjorde att många fler blev intresserade av slutspurten. Gillade även när de kom med en video där de diskutera vissa

9 svar på ”SHAHIN RANKINGVINNARE UNDER THE FAMILY POTS KM!
”

I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you
create this website yourself or did you hire
someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to create my
own blog and would like to find out where u got this from.
appreciate it

What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It absolutely helpful and it has helped me out loads.
I’m hoping to contribute & help different users like its aided me.
Good job.

Hi, i read your blog from time to time and i own a similar
one and i was just wondering if you get a lot of spam comments?
If so how do you reduce it, any plugin or anything you can advise?
I get so much lately it’s driving me insane so any help is very much appreciated.

Stängt för kommentering.