Kategorier
Nyheter startsidan Poker

POKEREVENT LADIES


Nu har det snart gått ett år sedan Pokerevent Ladies – en Facebook-grupp som samlat pokerintresserade tjejer från olika länder – kom igång.

Ladies-gruppen startades ursprungligen 2015 av Ulrika Malmqvist och Eva Jiretorn. Tanken var att samla tjejer och spela turneringar tillsammans genom att erbjuda rankingserier online med Live event-priser.

Samarbetet skedde till en början med Redbet under namnet Ladies in Red där två rankingserier med Live paket till Rozvadov och Dublin hölls.

FLER TJEJER TILL POKERBORDEN
Efter det låg gruppen lite i viloläge tills december 2017 då ett nytt samarbete startades med Mau och Pokerevent. Tillsammans skulle det nya teamet locka ännu fler tjejer att hitta till pokerborden!
Den nya gruppen fick namnet Pokerevent Ladies och under året har flertal spännande rankingserier gått av stapeln. Ett gäng glada tjejer har i år vunnit paket till Kings of Tallinn, WPT500London, Tallinn Summer Showdown, Unibet Open/Poker-SM Main Event och sist men inte minst – till Ladies-eventet ”Queen Rules” på Poker- SM i Tallinn.

CHANS PÅ PAKET TILL COOLBET OPEN
I skrivande stund är en ny rankingserie på gång. Den startar onsdagen den 12 september med ett addat live-paket till Coolbet Open som spelas i oktober i Tallinn.

Under det gångna året har gruppen växt och målet är fortsätta på den inslagna vägen, samt att öka antalet som deltar i turneringarna! Kul och spännande action vid borden till en billig peng.

Om du är tjej och är sugen på att lira på nätet med möjlighet att få åka på spännande live-turrar är du hjärtligt välkommen till Pokerevent Ladies!

Sök till vår Facebookgrupp – tillsammans kan vi MAKE POKER GREAT AGAIN ?

https://www.facebook.com/groups/787852071308130/

4 svar på ”POKEREVENT LADIES
”

Greate article. Keep writing such kind of info on your site.
Im really impressed by it.
Hi there, You’ve done an excellent job.
I will definitely digg it and in my opinion recommend to my friends.
I’m sure they will be benefited from this site.

I blog quite often and I seriously appreciate your information. This great
article has really peaked my interest. I will bookmark your site and keep checking for new
information about once per week. I subscribed to your Feed as well.

You can definitely see your enthusiasm in the article you write.
The arena hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to mention how they believe.
At all times follow your heart.

Stängt för kommentering.