Kategorier
Poker SM Live posml-2018

Poker-SM Live 2018: Queen Rules och Main är i pengarna

Vi är i pengarna i årets Svenska Mästerskap i Texas Hold’em. Det som faktiskt, trots livliga diskussioner bland de som spelar andra discipliner, är huvudeventet.

Main Event
Stor pott strax innan pengarna

Det var inte särkilt många händer som behövde spelas för att spräcka bubblan och det var på bekostnad av Christer Vendel som blev årets “bubble boy” och därmed den sista att åka ut utan prischeck.

Samtliga spelare är nu garanterade minst €835 för sin insats i årets Svenska Mästerskap och är ytterligare ett steg närmare finalbord och förstapriset på €27 300 och den ärofyllda titeln.

Det är nu dags för en timme lång middagspaus och när vi kommer tillbaka är nästa mål att ta sig ner till de sista tre borden vilket är 27 spelare.

Emma Wikberg
Emma Wikberg

Förutom Main Event och Chicago så har Unibet arrangerat Queen Rules som är, precis som det låter, en turnering för alla våra drottningar. Förutom prispoolen har man adderat fem tycken turneringsbiljetter online värt 100 euro samt en bounty på den främsta drottningen av dom alla – Emma Wikberg. En liten knorr på turneringen är att dam slår kung. Som sig bör. Så par i kungar får se sig besegrade av par i damer. Stort lycka till alla tjejer. Vi återkommer självklart med finalbord och segraren i denna turnering.

Hörs om en stund! Tills dess kan ni ta en titt på alla härliga bilder från spellokalen i vårt Bildgalleri.

 

6 svar på ”Poker-SM Live 2018: Queen Rules och Main är i pengarna”

Thank you for some other great article. Where else may anyone
get that kind of information in such a perfect manner of writing?
I’ve a presentation subsequent week, and I’m at the look for such information.

Usually I do not learn article on blogs, however I wish to say that this write-up very pressured me to
take a look at and do it! Your writing taste has been amazed me.

Thank you, very great post.

Stängt för kommentering.