Kategorier
Poker SM Live posml-2018

Poker-SM 2018: Main dag 1b är igång men vem vann PLO:n?

Main Event drog igång här för en timme sedan och det känns som att det i alla fall är och nosar på ett nytt rekord i denna prestigefulla turnering. Turneringsklockan säger 190 startande här idag och om man ser på antalet bord så är detta en väldigt trolig summa. Men som sagt. Vi är i Estland och lite vad som helst kan hända så vi återkommer med en exakt summa så snart den sena registreringen stänger efter fyra nivåer.

Apropå Estland och Pokersvenskar. Ingen vet vem som vann Pot Limit Omahan igår. Ja det är sant. Turneringsledningen vet inte, spelarna själva vet inte. Jag talade tidigare med Anders Jonasson som kunde konstatera att han 1. var på finalbordet och 2. att han inte vann. Men mer än så mycket information gick inte att få ur denna goa göteborgare som troligen inte varit nykter sedan han klev på planet på Landvetter.

Anders Jonasson
Anders Jonasson från Götelaborrrrg

Sveriges framsida

Goa gubbar från Göteborg och för den delen Sverige i stort är det i alla fall gott om här. Att se så många kvinnor från vårt avlånga land värmer i hjärtat. Det är trots allt inte så många som väljer att spela just poker som hobby så det krävs lite extra för att hitta till den runda duken och alla smattrande pokerchips. Sen kan attityden för den oinvigde vara skrämmande men när man väl är inne i denna värld så består

Tony Fahlin
Tony Fahlin hejar in sin vän i Main

den av så många härliga människor och karikatyrer. Stora nallebjörnar och glada göteborgare, som Jonasson till exempel.

Jonasson och några till tror att det var Peter Hedlund som vann PLO igår men det faktum att han sprang runt på kasinot inatt och ropade “jag vann PLO:n” är inte direkt vattentäta bevis. Han kan lika gärna ha somnat och åkt ut som fyra och sett sig som den värdiga segraren. Men om man ser bort från det faktum att promillehalten troligen snokade på tre så var han den mest namnkunnige och den mest erfarna på bordet. Han har varit med sedan urminnes tider och troligen en av dom som hanterar sina kort bäst även med X antal öl innanför västen (om jag säger 50 så överdriver jag i alla fall inte).

Men som sagt vi får se senare idag hur det faktiskt stod till med den saken. Vi lär väl få se den gode Nalle dyka ner för att lira Main Event men det är tre timmar kvar av den sena registreringen så än har han tid på sig.

Emma Wikberg vann Poker-SM för tre år sen

Mörkpokern flyttad till 16.30

Apropå förseningar så har man på grund av det stora trycket på Main Event fått skjuta fram Mörkpokern till klockan 16.30 för att få plats. Just nu finns det endast tre lediga bord i lokalen och det kommer inte att räcka för att inrymma dessa entusiaster och gamla rävar. Så istället börjar man här 16.30. Så ni som ska spela Mörkpokern. Det är alltså framskjutet till halv fem lokal tid. Lycka till alla som ska spela där och lycka till alla våra härliga spelare i Main Event där det kommer fler rapporter från under dagen.

4 svar på ”Poker-SM 2018: Main dag 1b är igång men vem vann PLO:n?”

Excellent beat ! I would like to apprentice whilst you amend your website, how could i subscribe for
a weblog site? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this
your broadcast offered vibrant clear idea

Stängt för kommentering.