Kategorier
Poker SM Live posml-2018

Poker-SM Live 2018: Vad hände med klädkoden?

Stefan Bergström och Fredrik Götesson
Stefan Bergström och duden Fredrik Götesson

Innan jag åkte hit frågade jag min sambo samtidigt som jag packade om jag verkligen kunde ha lite slitna jeans. “Dresscoden är nog det sista du behöver oroa dig för där”, svarade Johannes. Och när jag tänkte efter så insåg jag att jag troligen skulle kunnat dyka upp i min förortssärk och ändå ansetts välklädd. Ja, alltså, välklädd är bara förnamnet om man tittar sig kring i lokalen och ser ett antal spelare klädda i…morgonrock. Ja ni läste rätt.

Nog för att de är sköna och erbjuds på samtliga hotellrum men jag hade nog inte ens burit en in i frukostmatsalen. Knappt på vägen ner till SPA-avdelningen. Men som sagt även om de är sköna så kanske de inte är så klädsamma när man ändå ska vistas offentligt.

Historien bakom att spelarprofiler som Fredrik “Hogge” Götesson och Peter Bergman med flera går runt i morgonrockar bottnar sig i en man som heter Alexander Nilsson.

Peter Bergman
Peter Bergman

För några veckor sedan dök “The Dude” upp på Facebook. Idag firas “The Dude Day”. Hela grejen bottnar sig in ett litet jippo som här i Tallinn som man skulle kunna ge beskrivningen en form av orakad, lite busigare (och må hända lite onyktrare) herrklubb. Istället för att röka cigarrer så dricker man White Russian. Idag var de iväg och spelade bowling dagen till ära.

Hogge kom efter middagspausen utan sin morgonrock. Jag frågade vad som hänt och fick veta att han hade försökt gå in på restaurangen på plan två. “This is a restaurant and you are wearing a bathrobe” blev han bemött av från hovmästaren och fick snällt gå upp och byta om. Men i hjärtat hälsar Hogge att han är en sann Dude och skålar med sin White Russian.

Herrklubben “The Dude” har idag en look alike-tävling. Den bästa “duden” idag kommer att koras. Detta under kvällens välkomstdrink here i hotellbaren. Så om ni undrar varför det samlas ett gäng som ser ut att vara på väg hem för att sova så vet ni varför. De är dessutom på väg överallt förutom just i säng om man ska tro ryktena.

Vi ses klockan 23 alla törstiga Dudes och alla andra!

//Lina

5 svar på ”Poker-SM Live 2018: Vad hände med klädkoden?”

I blog frequently and I seriously thank you for your content.
The article has really peaked my interest.
I’m going to bookmark your website and keep checking for new information about once a week.

I opted in for your RSS feed as well.

Simply want to say your article is as astonishing. The clarity on your publish is simply excellent and that i could
think you are knowledgeable on this subject.
Fine together with your permission let me to seize your RSS feed
to keep updated with coming near near post. Thanks 1,000,000
and please continue the rewarding work.

Stängt för kommentering.