Kategorier
Poker SM Live posml-2018

Martin Viklund vinner Sviten Special 2018

Det blev ett långt och intensivt finalbord fullt med utdragningar. Inte minst när de tre sista skulle göra upp om segern i den allra första disciplinen i årets SM. 13 timmar efter spelstart stod till sist Martin Viklund som segrare efter att ha spelat helt orädd finalbordet igenom och satt maximal press på sina motståndare. Flera gånger var hans eget liv i turneringen på spel men han lyckades alltid ta sig tillbaka.

Nere på tre spelare var Carl Håbro shortstack nästan hela tiden men lyckades dubbla eller tripla upp gång på gång med bara en stor mörk i stacken. Men till sist åkte han och lämnade Martin och Pontus Dargren heads-up.

Sviten Special

FT Sviten

Carl Håbro

Inte ens man mot man med relativt mycket marker att spela om stannade allt upp och i den näst sista handen var Martin all-in och vid bytet efter flopp föll hakorna på samtliga åskådare och troligen även hans motståndare när han slänger in hela handen i mucken. Ja ni läste rätt. Alla fem. Och det räckte för att skopa hela potten när han lyckades få färg på bordet och hade par på hand.

I den sista och avgörande handen var det istället Pontus liv som stod på spel även om de var relativt jämna. Men det var helt klart Martins turnering och ytterligare en scoop och det var bara att lyfta på hatten för vår allra första SM-vinnare i år. Stort grattis!

Dessutom hade Martin i spelarauktionen köpt sig själv och förutom förstapriset på €4 223 så kammade han hem den summan på €2 250. Snacka om storslam.

Martin Vigren

Medan vi i media och många andra packade ihop för att lämna så kunde man se bort till Open Face-kinapokern där sista sällskapet fortfarande (efter 10 timmars spel) spelade den första rundan om 50 händer. Ryktet säger att det var poängräkningen som ställde till det men det blir tufft för de som sitter att vänta att hitta fokus igen nu när klockan slagit småtimmar och de flesta har varit vakna sedan tidigt imorse. Hur det går i denna turnering får vi helt enkelt återkomma med för troligen är den inte ens klar när det är dags för frukost för oss andra.

Resultat Sviten Special 2018

1. Martin Viklund – €4 223
2. Pontus Dargren – €2 950
3. Carl Håbro – €2 280
4. Joakim Johansson – €1 640
5. Stefan Mattsson – €1 180
6. Jörgen Elfström – €910
7. Elise Berglind – €715
8. Jesper Larsson – €590

Sov gott från Tallinn!

//Lina

3 svar på ”Martin Viklund vinner Sviten Special 2018”

I have been exploring for a bit for any high quality articles or weblog posts on this sort of area .
Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this information So i am satisfied to exhibit that I’ve
a very excellent uncanny feeling I discovered just what I needed.
I most undoubtedly will make certain to don?t forget
this website and provides it a glance on a constant basis.

I think this is one of the most significant information for me.

And i am glad reading your article. However should remark on some general issues, The website style is
wonderful, the articles is in reality great : D. Good job, cheers

Stängt för kommentering.