Kategorier
Jonas Frisk Nyheter startsidan

Från VM till SM

Sommaren 2018 går till historien av flera anledningar. Det var lätt den varmaste sommar jag upplevt och ihållande var (är) värmen med. Fotbolls-VM vanns av Frankrike vilket tog mig till inte bara vinst utan jag lyckades även lägga beslag på andraplatsen i ett stort VM-tips med 808 inlämnade rader. Delar av vinstpengarna kommer investeras i Poker-SM som avgörs i Tallinn i månadsskiftet augusti/september och jag reser dit i sällskap av bl.a ”Hicke Medis” som jag kommer dela rum med på Hilton.

Det är mitt första framträdande i SM och jag har inga direkta meriter att skryta med då det kommer till pokern även om jag spelat återkommande sedan tidigt 90-tal men utan att ta upp det på riktigt allvar någon gång. Är inte tillräckligt bra och saknar tålamodet som krävs. Självklart kommer jag göra mitt bästa i de event jag spelar men jag ser det hela främst som en nöjesresa och bestämde mig under förra årets mästerskap då två dårar livestreamade återkommande, vi kan kalla dem ”Darre å Hevy”, från Malta där det då hölls.

Jag kommer försöka rapportera regelbundet om det som sker och har redan planerat en hel del och så här ser upplägget ut för undertecknad…

Onsdag 28/8 – flyg från Arlanda strax efter 08:00 och rätt in i hetluften på eftermiddagen för att spela det underbara spelet Sviten. Inköpet är 200+20 euro och vi startar med 15000 i stacken och spelar som alltid sjuhandat. Skulle man busta denna innan 19:00 spelas en ”freebuy”/satellit till Main Event som kanske kan vara något även om inköpet till ME redan är ordnat.

Torsdag 29/8 – Omaha 300+30 och kan Hevy lägga beslag på medalj två år i rad kan vad som helst hända. Har en form av hatkärlek till spelet och det pendlar från tid till annan men just nu är jag inne i en period då jag gillar spelet och har väl anpassat mitt spel lite gentemot hur jag spelade det förut. Inga detaljer…

Fredag 30/8 Main Event 500+50 dag 1B – grinda, grinda… folk som känner mig skrattar kanske nu?

Lördag 1/9 – förhoppningsvis spel i Main Event dag 2 och om inte så lockar Chicago 100+10.

Söndag 2/9 – Lowroller 200+20 följt av fotbollsderby och vinst för DIF i närvaro av några bajenvrak – I wish…

/F(r)isken

Till sist: Återkommer med bilder och berättelser då vi är där.

6 svar på ”Från VM till SM”

Woah! I’m really enjoying the template/theme of this site.
It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very difficult to get that ”perfect balance” between usability and visual appearance.
I must say you have done a awesome job with this.
Additionally, the blog loads super fast for me on Chrome.
Excellent Blog!

Hi there I am so grateful I found your site, I really found
you by mistake, while I was browsing on Google for something
else, Nonetheless I am here now and would just like to say thank you for a marvelous post and a
all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the minute but I have bookmarked
it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the superb jo.

Stängt för kommentering.