Kategorier
Niklas Ståhlström Nyheter startsidan

Brasilien-Mexico


Plats och tid: Samara Arena, klockan 16.00

Brasilien tar sig an Mexico i måndagens första åttondelsfinal. Tror vi kan få se en underhållande match mellan två tekniskt skickliga lag, även om Mexico kanske inte komma storma framåt i full fart.

Brasilien är väl egentligen mest känt för sitt glada och fantasifulla anfallsspel, men i den här turneringen är det snarare försvarsspelet som har imponerat på mig. Lagets mittbackar, Thiago Silva och Joao Miranda, är stabila och rutinerade och har stor del i att laget endast släppt in ett mål i gruppspelet. Framåt finns det en uppsjö av farliga spelare, som ännu inte nåt upp till sin högsta nivå. Neymar har haft det tufft och har tagits hårt av motståndarnas försvarare och Gabriel Jesus har ännu inte hittat nätmaskorna. Tror ändå att det kommer lossna för någon nu och att brassarna kommer få en ganska bekväm resa till kvarten.

Mexico inledde gruppspelet starkt med vinster över Tyskland och Sydkorea, men gick rejält på pumpen mot Sverige. Tycker att laget har svårt att försvara sig på fasta situationer och att anfallet inte producerar några speciellt farliga chanser mot ett uppställt försvar. De är snabba i omställningarna, men det vet alla lag om vid det här laget. Överraskningsmomentet är borta och jag tror Mexico kommer få svårt mot brassarnas rutinerade och starka försvar.

Spelar på brasiliansk vinst plus att de håller nollan, vilket ger en bit över 2 gånger insatsen.

BRASILIEN VINNER OCH HÅLLER NOLLAN, DET GER 2.2x PÅ 888SPORT!

ATT BÄGGE LAGEN INTE GÖR MÅL GER 1.68x PÅ 888SPORT!

Ett svar på ”Brasilien-Mexico
”

After looking over a handful of the blog posts on your website, I honestly like your technique of writing a
blog. I saved as a favorite it to my bookmark website list and
will be checking back soon. Please visit my web site as well and tell me what you think.

Stängt för kommentering.