Kategorier
Niklas Ståhlström Nyheter startsidan

Polen-Colombia

Plats och tid: Kazan Arena, klockan 20.00

Polen och Colombia möts den andra omgångens sista match. De båda nationerna förlorade något överraskande sina öppningsmatcher och har siktet inställt på en trepoängare.

Av de två lagen måste jag säga att Polen gjorde mig mest besviken. Tycker inte att de presterade något värt att nämnas framåt och förvånades en del över det slappa försvaret. Mittfältet är direkt svagt, men det var inte lika överraskande. Det finns ingen som kan ge Lewandowski de lägen han och Polen behöver för att få hål på motståndet.

Colombia är något svårare att bedöma, sydamerikanerna drabbades av en tidig utvisning, med efterföljande straff, i sin öppningsmatch vilket såklart förändrade matchbilden drastiskt. De stod ändå upp mot ett kvickt Japan, men fick, till slut, se sig besegrade med uddamålet. Om laget kan undvika de röda korten i kvällens match så tror jag att de också kan utnyttja polackernas bristfälliga försvarsspel.

Jag spelar på en rak seger för Colombia och det ger över två gånger insatsen. För den som vill gapa efter mycket så är det ingen dum idé att lägga till att båda lagen gör mål. 5 gånger insatsen på det spelet är väldigt generöst i mitt tycke.

VINST FÖR COLOMBIA OCH BLGM* GER 4,4
VINST FÖR COLOMBIA GER 2.20
BLGM GER 2X

*Bägge Lagen Gör Mål

ÖPPNA KONTO HOS 888SPORT!