Kategorier
Niklas Ståhlström Nyheter startsidan

Nigeria – Island


Plats och tid: Volgograd Arena, klockan 17.00.

Nigeria och Island avslutar andra omgången i grupp B, där Kroatien redan är klara för åttondelsfinal. Efter Argentinas något överraskande fiasko så är andraplatsen inom räckhåll för båda lagen. För Island räcker det med vinst här och att sedan kryssa mot de redan klara kroaterna i sista omgången.

När jag såg Nigeria i deras första match mot Kroatien tyckte jag laget såg idéfattigt och uddlöst ut, precis som Argentina igår. Funderar nu på om det var kroaterna som fick Nigeria att se så dåliga ut, eller om det finns en andra växel för Super Eagles att lägga i. Jag tror i vilket fall att de kommer få mer att säga till om mot Island, men betvivlar att det räcker till.

Att Island överraskar i stora turneringar kan inte längre överraska speciellt många. Laget är starka i defensiven och snabba att utnyttja de lägen som uppenbarar sig i offensiven. De låter sig ogärna besegras och har alla Gunde Svan-kondition. Framåt så handlar det mycket om fasta situationer, men det gör det för alla lag i den här turneringen verkar det som. Jag tror att Island kämpar in en trepoängare mot VM´s andra f.d Lagerbäcklag och är nästan helt säker på att de inte förlorar.

Spelar på att Island vinner, vilket ger bra betalt. Den orolige kan spela Island och pengarna tillbaka vid oavgjort, vilket också betalar helt ok.

VINST FÖR ISLAND GER 2.81
ISLAND ELLER OAVGJORT GER 1.42


SPELA PÅ COOLBET!

Coolbet

5 svar på ”Nigeria – Island
”

you’re actually a good webmaster. The web site loading velocity is
amazing. It kind of feels that you are doing any unique trick.

Moreover, The contents are masterpiece. you have done a wonderful job on this matter!

This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your wonderful post.

Also, I’ve shared your site in my social networks!

Stängt för kommentering.