Kategorier
Niklas Ståhlström Nyheter startsidan

Sverige – Sydkorea


Plats och tid: Nizjnij Novgorod-stadion, klockan 14.00.

Sveriges chanser till avancemang från gruppspelet blev knappast större efter gårdagens mexikanska jätteskräll. Det är, mer eller mindre, vinst som gäller för Janne Andersson mannar om åttondelsfinalen skall finnas kvar inom räckhåll. Detsamma gäller i princip för Sydkorea.

Dessvärre för oss svenskar så måste man göra mål för att vinna. Något den svenska anfallsuppsättningen har haft en hel del svårigheter med på sista tiden. Önskar verkligen att jag kände mig mer positiv inför denna öppningsmatch, men känslan är inte bra. Det positiva som kan tas med ifrån de två senaste landskamperna är att vi släppt in lika många mål som vi gjort.

Jag måste ändå säga att Sydkorea känns som en aptitlig motståndare i en öppningsmatch. Laget är helt klart gruppens sämsta lag och har egentligen bara ett hot. Tottenhams kvickfotade Son Heung-Min har några riktigt fina säsonger bakom sig i klubblaget. Granen och VNL får se upp med honom och koreanernas snabba omställningar, men i övrigt tror jag att de får en ganska lugn dag på jobbet.

Enligt mig är detta ett klockrent underspel och det finns mycket som talar för 0–0. Jag hoppas ändå  på en svensk 1–0 seger när jag klickar in under 1,5 mål totalt, vilket – i skrivande stund – ger överraskande bra betalt.

UNDER 1,5 MÅL GER 2.48 PÅ COOLBET!

Coolbet

10 svar på ”Sverige – Sydkorea
”

Howdy! I could have sworn I’ve visited your blog before but after looking at some of the posts I realized it’s new to me.
Anyhow, I’m certainly delighted I came across it and I’ll be bookmarking it
and checking back often!

Hello, i think that i saw you visited my web site so i came to “return the favor”.I’m attempting to find
things to improve my site!I suppose its ok to
use a few of your ideas!!

When some one searches for his required
thing, so he/she wishes to be available that in detail,
so that thing is maintained over here.

Today, I went to the beach front with my children. I
found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said ”You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed.
There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back!
LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

Stängt för kommentering.