Kategorier
Niklas Ståhlström Nyheter startsidan

Brasilien – Schweiz

Plats och tid: Rostov Arena, klockan 20.00.
Ikväll går en av de stora favoriterna in i turneringen. Brasilien får fullt dugligt motstånd i sin öppningsmatch i form av Schweiz, som jag tror har goda möjligheter att knipa andraplatsen i grupp E.
Brasiliens förbundskapten, Tite, förfogar antagligen över VM´s starkaste trupp. Där finns åtminstone två stycken potentiella skytteligavinnare, två utav världens bästa mittfältare och ett försvar som – utan att förlora i kvalité – kan bänka både Thiago Silva och Filipe Luis. Alla som såg lagets genrep mot Österrike, såg vilken offensiv superkraft det här laget har. Brassarnas 3–0 kunde lika väl ha varit det dubbla och laget kommer med största säkerhet fortsätta med den fröjdfulla offensiven under VM.

Schweizarna är verkligen inga pushovers, men det här är en övermäktig uppgift för alplandet, som borde spara på krutet till de två resterande gruppmatcherna. Lagets strategi med den höga pressen kommer inte vara speciellt framgångsrik mot det bollsäkra motståndet och det saknas udd i det egna anfallet.

Jag räknar med en relativt enkel seger för Brasilien, men lägger till ett krav på antal mål för att få ett tillräckligt intressant spelvärde. Vinst för Brasilien och över 2,5 mål totalt ger dig mer än dubbla insatsen.

ÖVER 2,5mål ger 1,95 HOS COOLBET
BRASILIEN SOM VINNARE + ATT HÅLLA NOLLAN GER 2.05 HOS COOLBET!

Coolbet

 

5 svar på ”Brasilien – Schweiz”

An interesting discussion is worth comment. I believe that you need to write more
on this issue, it may not be a taboo matter but usually folks don’t talk about such topics.

To the next! Cheers!!

I’ve been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts on this sort of
space . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this web site.
Studying this info So i am satisfied to exhibit that I’ve a very excellent uncanny feeling I came upon exactly what I needed.
I so much unquestionably will make certain to don?t omit this website and give it a glance regularly.

Stängt för kommentering.