TIDIG VM-REK – ÅRETS SÄKRASTE ”KLIZZ”?

TIDIG VM-REK – ÅRETS SÄKRASTE ”KLIZZ”?

VM närmar sig i rask takt men i skrivande stund är det precis tre veckor kvar till premiärmatchen mellan Ryssland och Saudiarabien. Så här på förhand är det svårt att hitta spelvärde i den matchen och skulle det ryska spelet hacka har väl ”Putte” en reservplan?

Årets säkraste ”klizz” tänkte jag istället bjuda på och vi behöver inte vänta längre än till dag 2 av VM för då möter grannländerna Portugal och Spanien varann i en tidig gruppfinal där rädslan för att förlora kommer vara större än hungern av att vinna. Det skulle passa båda nationerna ypperligt med en poäng var och inga skador. En ”tyst överenskommelse” om att dela på poängen och vaska den tredje.

Motståndarna i grupp B heter Marocko och Iran och jag tror både Portugal och Spanien inser det dumma i att gå i klinch med varann i deras öppningsmatch. Förhoppningsvis slipper vi 0-0 men det är svårt att tro att något av lagen kommer gå på någon vråloffensiv.

Krysset betalar 3.40 på 888sport.com

/Frisken

Till sist: Vill du vara med på ett roligt VM-tips tycker jag du ska spana in www.vm-tipset2018.se där alla sköna mästertippare (självutnämnda) hänger.

Share This

About the author

3 comments

  1. minecraft download for free

    Hello just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren’t
    loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue.
    I’ve tried it in two different web browsers and both show
    the same results.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *