Kategorier
Jonas Frisk Nyheter startsidan

V75 AXEVALLA – INFLATION I JACKPOTS

Jackpot på jackpot på jackpot. Som många andra redan varit inne på – kanske dags för ATG att se över ’propparna’ för att undvika att urholka jackpotvärdet. Till lördagens tävlingar på Axevalla har man dock fått till en spelmässigt högintressant omgång med bland annat två 15-hästarslopp och ett 14-hästars.

Eftersom jag är inne på att Southwind Feji kan få tufft från tillägg på kort distans tror jag också att den som sätter sjuan på lördag kommer bli rikligt belönad. Om det inte blir jackpot igen på grund av noll rätta rader med sju rätt förstås.

Southwind Feji är en sjutusan till häst och hon kan vinna såklart men jag tycker det är fel att inte försöka fälla med tanke på läget och många att runda. Vem som vinner om hon gör bort sig? Svårare att säga och är man inne på att fälla favoriten kommer det bli ett väldigt streckkrävande lopp och systemet kommer då tappa slagkraft i övriga lopp. Så vinner Southwind Feji på lördag kommer jag inte sitta ”tjock” i övrigt. Så går tankarna i detta nu i alla fall men skulle det bli ett par eller fler strukna i det loppet ändras förutsättningarna rejält och då kanske jag tänker om helt. Därför viktigt, som han sa – den vise mannen, att vänta med inlämning till speldagen.

Har ingen jättefeeling för någon kuse i omgången utan delger istället mer generella tankar såsom att Timo Nurmos alla kusar passas i vanlig ordning. Linus Boy har vilat ett tag men Nurmos hästar brukar ju vara bra direkt.

Colour Of Love i den andra avdelningen ska med på kupongen men är definitivt inget spikförslag.

Den tredje avdelningen ser svårlöst ut men kanske är det så enkelt att Arsenal kliver runt dem även om det inte lär bli lika lätt som för laget Arsenal i ett dubbelmöte med Östersund?

Castleman har ett bra läge i den fjärde avdelningen och kommer med två raka vinster i bagaget. Möjliga spiken på mitt system.

Sambuca Knight gjorde det bra senast och möter lättare motstånd nu men procenten tilltalar ingenstans och här vill jag höja ett varningens finger för Mr Perfect som inte är så tokig och nu har ett bra läge. Jag brukar vara försiktig med att spela son i öppen klass men på läget får även Firewire plats på kupongen. Såg fin ut som tvåa, långt före resten, bakom Southwind Feji senast.

Så till den sista avdelningen, den sjätte (Southwind Feji) har redan avhandlats. 1640 meter med bilstart. Inget önskeläge för Demolition Man F. men till nuvarande procent (6%) är den högintressant. Det är den för övrigt upp till det dubbla kan jag tycka.

Vinner Sambuca Knight och Southwind Feji blir det sannolikt låg utdelning men bränner en av dem eller båda blir jag förvånad om utdelningen stannar på femsiffrigt denna svårlösta omgång.

/Frisken

PS! Vem é Rotatiiioooooooon?

7 svar på ”V75 AXEVALLA – INFLATION I JACKPOTS”

Castleman nedstruken till innerspår vilket förändrar förutsättningarna drastiskt. Blir till att leta annan spik. Möjligt att det blir i samma lopp då Coffie U.N.G. bara måste älska det långa upploppet. Rapporteras kännas bättre (riktigt bra) i jobben igen.

Börjar tro att Southwind Feji har toppchans också men lovade mig själv så sent som förra lördagen att aldrig spika från tillägg på kort distans.

An outstanding share! I have just forwarded this
onto a colleague who had been doing a little research on this.
And he actually bought me lunch because I stumbled upon it for him…
lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for the meal!!
But yeah, thanks for spending time to discuss this issue here on your blog.

Stängt för kommentering.