Kategorier
Nyheter Nyheter startsidan Poker

WIGG vinner en WHALE och PACHANGA hittar en cash!

Anton Wigg klonkade hem $36k och en titel när han vann 888pokers $1050 Whale turnering i söndags. Efter 9 timmars spel så avgjordes turren och den heads-up deal som gav Wiggen något mindre pengar men en ärorik första plats.
Grattis Anton!

Kul att VeckansRek bekantingen pachanga32 kom 8:a i samma turre och fick dryga $5,7k för det, extra roligt då han vann inköpet om $1050 på en online ranking serie skapad av 888poker och PokerEvent som hette Road To WSOPE. Dessvärre kunde inte pachanga32 spela målturneringen och använde den ticket han fick istället och köpte in sig i Whale.
Bra förvaltat pachanga!

The Whale 888poker

[adrotate banner=”5″]

5 svar på ”WIGG vinner en WHALE och PACHANGA hittar en cash!”

Hi. I have checked your veckansrek.se and i see you’ve got some
duplicate content so probably it is the reason that you
don’t rank hi in google. But you can fix this issue fast.

There is a tool that rewrites articles like human, just search in google: miftolo’s tools

Stängt för kommentering.