Kategorier
Gästblogg Nyheter startsidan

LINA OLOFSSON TILLBAKA TILL POKERN!


Lina, som är en av de mest namnkunnige rapportörerna inom PokerSverige kommer att liverapportera från Poker-SM.
Kvalitén på hennes rapportering har alltid varit hög och med hennes erfarenhet av prestigefyllda turneringar ska det bli riktigt kul att läsa (och se) vad hon kommer att berätta om från SM.

Lina kommer att vara neutral i sin rapportering och det kommer inte endast vara poker som det ska rapporteras om. Poker-SM är så mycket mer än det, vilket Lina har bra förståelse om.

Håll utkik här i Veckans Rek där Lina får en egen rubrik.


Det är över ett år sedan jag skrev mina sista rader om en pokerhand. Efter 12 år i branschen la jag skorna på hyllan för att satsa på mitt nystartade företag. Inte för att jag inte älskar poker utan mer för att jag kände att det var dags att ta ett nytt steg i livet bortom floppar och badbeats. Men när jag fick frågan om att rapportera från årets Poker-SM i Tallinn var svaret enkelt: Absolut! Poker-SM var den första turnering jag någonsin liverapporterade från. Året var 2005 och spelplatsen på den gamla hederliga “Klubben” på Surbrunnsgatan. 

Sedan dess har jag liverapporterat från ett hundratal turneringar live och ungefär lika många online. Jag har rapporterat från WSOP i tio år, EPT-touren i 11 år och diverse andra tävlingar. Jag har träffat och rapporterat om världsstjärnor som Slash, Ronaldo (både den äldre och yngre), Neymar, Matt Damon, Ben Affleck, Moneymaker, Daniel Negreanu, Phil Ivey, Justin Bonomo och många många fler.
Men vet ni? Det är inte de minnena som ligger mig varmast om hjärtat från alla år på pokertouren. Det är Svenska Mästerskapet.

Alla dessa härliga pokerentusiaster som tar sig från hela landet för att göra upp om den mest ärofyllda titeln man kan ta som svensk sedan 1975 när Göte Åhrman tog hem segern. 2005 som var mitt första SM hölls på att vinnas av en norrman. Ja det är sant. Johnny Lodden var en hårsmån från att ta hem segern men han lyckades inte rå på allas vår Lars “Tegel” Kjestrup. Som alla vet så gjorde rådande lagstiftning att vi sedan fick flytta SM utomlands. Jag minns första året i Tallinn när vi spelade på Reval Park, må detta ställe vila i frid. Jag är nog som de flesta andra ganska lättad att stället numera gått i graven och att vi ska få hålla till på Hilton utan de inpyrda heltäckningsmattorna och känslan av finlandsbåt. 

Under SM-veckan kommer jag att varva den sedvanliga rapporteringen av händer och chipcounts med anekdoter, roliga händelser och sköna bilder. Jag tycker personligen att det är lika viktigt att fånga stämningen, bjuda på historier som att berätta hur mycket chips spelarna har. Dessutom är jag fotograf och fullkomligt älskar att få med ansiktsuttrycken på spelaren som försöker hålla minen i den livsavgörande potten eller när någon sträcker sig över bordet för att samla ihop alla marker denne precis bluffat till sig med 72-off. 

Jag ser verkligen fram emot att få följa nya spelare och gamla rävar när årets svenska mästare ska koras borta i Tallinn som för övrigt är den pokerstad jag tror jag varit i flest gånger förutom Las Vegas. Har ni något roligt att berätta eller bara vill dra en badbeat så är jag rätt person “over there” så kom gärna och hälsa. 

Vi ses i Tallinn! 

//Lina

4 svar på ”LINA OLOFSSON TILLBAKA TILL POKERN!
”

My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP.
I have always disliked the idea because of the expenses.
But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a
number of websites for about a year and am concerned
about switching to another platform. I have heard fantastic things about blogengine.net.
Is there a way I can import all my wordpress content into it?

Any help would be greatly appreciated!

Hey just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren’t loading properly.
I’m not sure why but I think its a linking issue.
I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same results.

When I originally left a comment I appear to
have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment
is added I recieve four emails with the same comment. Is there a means you
can remove me from that service? Kudos!

Stängt för kommentering.