Kategorier
Niklas Ståhlström Nyheter startsidan

Kroatien – Danmark


Plats och tid: Nizjnij Novgorodstadion, klockan 20.00
Söndagens åttondelsspel avslutas med mötet mellan ettan i grupp D (Kroatien) och tvåan i Grupp C (Danmark).
Danmark har verkligen ingen lätt uppgift framför sig, Kroatien är väl det laget som imponerat mest hittills. Europas brassar har verkligen levt upp till sitt smeknamn och har seglat genom gruppspelet på ett spektakulärt sätt. Kroaternas vägvinnande och snabba passningsspel skapar många målchanser och effektiviteten är hög. 

De rutigas mittfält med Modric och Raketic är lagets hjärta, hjärna och lungor; precisionen i passningarna är fenomenal och båda två kan avsluta utifrån med bravur. Det är svårt att försvara sig mot det här Balkangänget och Danmark kommer få det hett om öronen.
Danskarna måste prestera på topp för att ha en chans i den här matchen och den defensiv som laget har haft i gruppspelet (ett insläppt mål) måste sitta till 100 %. Tror att vi får räkna med att Danmark drar sig tillbaka/blir tillbakapressade inledningsvis och koncentrerar sig på att vara med i matchen i den andra halvleken. Kanske, till och med, att de går för att vänta in förlängning och straffar. Hur som helst så tror jag inte att de kommer klara av uppgiften.
Jag tror Kroatien vinner denna match hyfsat enkelt och att de tar ledningen redan i första halvlek. Spelar på Kroatien/Kroatien i kategorin halvtid/fulltid, vilket ger närmare 3 gånger insatsen.

HEMMALAGET VINNER BÅDA HALVLEKARNA GER 5,6x PÅ 888SPORT!
HEMMALAGET VINNER 1.79x PÅ 888SPORT!

5 svar på ”Kroatien – Danmark
”

Stängt för kommentering.