POKER-SM LIVE 2018 ARRANGERAS AV POKEREVENT!!


POKER-SM LIVE 2018 ARRANGERAS AV POKEREVENT!!


SVEPOF och PokerEvent har efter årets trendbrytande event förhandlat och kommit överens om en fortsättning på det 3 åriga avtal som löpte ut 2017.

Avtalet, som innebär en bra ekonomisk uppsida för förbundet, gäller hela 2018 med en option på 2019.

Pressrelease

Efter det positiva uppsvinget med årets LIVE-SM i Tallinn, har Svenska Pokerförbundet och Pokerevent Sweden kommit överens om att förlänga samarbetet för LIVE-SM 2018. Parterna är överens om att nästa års LIVE-SM kommer spelas 29/8 – 2/9 och platsen kommer återigen vara i Tallinn.

Vi är nöjda med avtalet och Tallinn var väldigt uppskattat av spelarna detta år. Arrangörsbiten har varit i toppklass sista åren, så vi hoppas att nästa års LIVE-SM ska locka ännu fler spelare, säger Daniel Olsson, Svenska Pokerförbundet.

Jag är glad att Pokerevent fick förnyat förtroende. Vi har utvärderat årets LIVE-SM ihop med förbundet för att göra 2018 års SM ännu bättre. Båda parter är nöjda att ha kommit överens så här tidigt så vi kan sätta igång med kval på olika klubbar redan nu, säger Mauritz Altikardes, Pokerevent Sweden.

Vill du prel.boka din plats till SM redan nu? Gå in på Pokerevent Facebooksida, klicka på ”Gilla” och ”Följ” så får du löpande info om eventet.
PokerEvent har bokat upp 100 på Hilton till fantastiska priser, snart så får du ta del utav boka-tidigt-rabatt!

En omfattande kampanj för att arrangera live turneringar hos klubbar runt om i landet med övervärden sätter igång inom kort.
Är du nyfiken på hur du kan få till ett samarbete mellan din klubb och PokerEvent?
Maila till info@pokerevent.se

Share This

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 2 =