Kategorier
Nyheter Nyheter startsidan Poker

POKER-SM ONLINE 2018 ARRANGERAS TILLSAMMANS MED 888poker!


Svenska Pokerförbundet kommit överens om att Online-SM 2018 kommer att arrangeras hos 888poker.

Parterna har ingått ett avtal som gäller för 2018 med en option om att arrangera mästerskapet även 2019. Anledningen till det korta avtalet är att bägge parter först vill se vad en eventuell omreglering av spellagstiftningen innebär.

888poker är en av världens största pokerrum och har stöttat den svenska pokerscenen sedan länge. Man är partner till både Live & Online SM sedan 2 år och har även ett mycket starkt och nära samarbete med flertal klubbar i Sverige.

Vi vill fortsätta att hedra vårt engagemang med den svenska pokercommunityn och att bli partner till Svenska Pokerförbundet är en självklarhet med tanke på vår gemensamma historik och den roll förbundet borde ha i pokerns utveckling i Sverige.

Vi ser Sverige som en viktig marknad och vi vill ge vår spelarbas de värden som vi tror genererar något nyttigt inför framtiden. Ett sådant värde är ett starkt förbund som ser till spelarnas bästa.

Avtalets utformning garanterar också stora värden som skall fördelas ut till spelarbasen
i form av volym av satelliter, garantiturneringar och annat
.” säger 888pokers representant.

Daniel Olsson från Svenska Pokerförbundet kommenterar:

Vi är glada över att kommit överens med 888poker som är en av världens största aktörer inom poker. Med ett avtal som gynnar både förbundet och spelarna kommer Online-SM bli ett stort lyft.

Vi har många idéer som vi nu kommer diskutera ihop med 888poker för att göra Online-SM 2018 till en riktig pokerfest.

Övergången från Poker Event har varit smärtfri. De har bidragit med kontakter i förhandlingarna och stöttar förbundet och Online-SM i bakgrunden.

svepof

Partnerna skall nu, tillsammans, planera nästa års SM och utveckla en hållbar strategi för online satelliterna till de olika eventen. Vidare har man diskuterat att arrangera SM under en längre period och få viss spridning på diverse disciplin då det kan gynna deltagarantalet.

Mauritz från PokerEvent kommenterar det hela:

Jag är glad att Online SM har hittat en partner som vill arrangera ett mästerskap för oss svenskar med en direkt koppling till Svepof. Jag var glad när vi landade det 2-åriga avtalet för 2016+2017 och är ännu gladare nu att 888poker vill fortsätta att ha licensen för Online SM även för 2018 och eventuellt 2019.
Dessutom får Svepof även likvida medel direkt in i kassan vilket är det mest optimala, parallellt med det får även spelarna en hel värden. Något jag hoppas kommer att kanaliseras via klubbarna. Svepof har förhandlat fram ett bra avtal.


Kontinuitet är viktigt och 888poker är den enda pokersajt som satsar på svensk poker på det sättet dom gör.
Det är klart att deras engagemang med olika klubbar och SM som sådant inte har varit en plusaffär, ännu, men man tänker långsiktigt vilket är precis vad vi inom pokercommunityn behöver.

Helt klart är i alla fall att man arrangerar Online SM hos en partner som har en fungerande mjukvara, pun intended, och som vill arrangera ett nationellt mästerskap för spelarna.

2 svar på ”POKER-SM ONLINE 2018 ARRANGERAS TILLSAMMANS MED 888poker!
”

I do agree with all the ideas you’ve presented on your post.
They are very convincing and will definitely work. Still, the posts are very short for starters.
Could you please extend them a little from
next time? Thank you for the post.

Stängt för kommentering.